Cu camera1.ro, Capturăm Magia Momentelor Speciale

Bine ați venit la camera1.ro. Echipa noastră de fotografi și videografi profesioniști cu sediul în Iași, dedicată capturării magiei din spatele fiecărui eveniment special vă stă la dispoziție cu orice fel de eveniment ați avea nevoie. Suntem aici pentru a vă ajuta să transformați momentele unice din viața dvs. în amintiri de neuitat, surprinzând fiecare detaliu și fiecare emoție într-un mod autentic și artistic.

Serviciile Noastre

La camera1.ro, oferim o gamă variată de servicii de fotografie și videografie pentru a vă ajuta să eternizați evenimentele dvs. speciale. Iată o mică prezentare a câtorva din serviciile noastre:

Fotografie și videografie de Nuntă – de la 1200 Euro

O nuntă este unul dintre cele mai importante momente din viața dvs., iar noi suntem aici pentru a vă ajuta să păstrați amintiri vii și autentice din această zi specială. Cu pasiune și pricepere, vom captura fiecare detaliu, fiecare zâmbet și fiecare lacrimă de fericire. Cu noi, nunta dvs. va deveni o poveste de dragoste ilustrată. Vom fi alături de voi la fiecare pas, pe tot parcursul nunții voastre pentru a capta tot ce trebuie surprins.

Pregătirea mirilor, momentele alături de familie, cununia civilă din ziua evenimentului, cununia religioasă,  ședința foto, petrecerea de la restaurant. Predarea fotografiilor și a materialului video se va face în maxim 90 ZILE în format digital atât pe un transfer pe care îl puteți împărtăși cu ușurință cu cei dragi timp de 7 zile cât și pe stick. Partea de video v-a conține filmarea montată FullHD ce conține tot evenimentul cât și un clip rezumat de 2-5 minute.  

Fotografie și videografie de Botez – de la 700 Euro

Botezul este un moment semnificativ pentru familia dvs., iar noi suntem aici pentru a vă ajuta să păstrați amintiri frumoase din această zi spirituală. Cu sensibilitate și abilitate, vom surprinde fiecare detaliu al ceremoniei, precum și momentele de bucurie înconjurătoare. Cu noi, botezul dvs. va rămâne o amintire prețioasă. Predarea fotografiilor și a materialului video se va face în maxim 90 ZILE în format digital atât pe un transfer pe care îl puteți împărtăși cu ușurință cu cei dragi timp de 7 zile cât și pe stick.

Ședințe Foto de Logodnă – 250 Euro

O ședință foto de logodnă poate fi o modalitate minunată de a surprinde dragostea dvs. înainte de nuntă. Vă oferim ședințe foto personalizate, care vă vor ajuta să creați amintiri autentice și romantice și veți avea o experiență plină de creativitate și romantism.

Foto și Video Slujbă Biserică de Nuntă sau de Botez – 300 Euro

Slujba bisericii de nuntă sau botez este un moment profund și spiritual, iar noi suntem aici pentru a vă ajuta să-l surprindeți într-un mod respectuos și artistic. Cu echipament de înaltă calitate și o abordare sensibilă, vom captura fiecare detaliu al slujbei, păstrând astfel amintiri ale acestei experiențe spirituale.

Contactați-ne

Dacă sunteți în căutarea serviciilor noastre de fotografie și videografie pentru nunta sau botezul dvs., fotografie de produs, ședintă în natură sau orice altă idee aveți ăn minte, vă invităm să ne contactați. Suntem aici pentru a discuta despre planurile dvs. și pentru a vă oferi o ofertă personalizată pentru serviciile noastre. Cu camera1.ro, momentele dvs. speciale vor deveni amintiri de neuitat.

Relații și programări: +40747921921 Florin sau +40787367457 Dan

Servicii opționale

FAST DELIVERY – predare fotografii in maxim 72 de ore de la eveniment!!! – 250 euro

EARLY DELIVERY – predare fotografii în maxim 14 zile de la evenimen!!! – 150 euro

Predare Filmare 4k suplimentar pe lângă cea Full HD la 50 fps – 300 euro

Sesiune foto trash the dress (după nuntă)

250 euro 1.5 ore / 1 locatie / 75-150 fotografii (doar în municipiul Iași)

350 euro 2.5 ore / 2 locatii / 100-200 fotografii (doar în județul Iași)

450 euro 3.5 ore / 3 locatii / 175-250 fotografii (valabil și în afara județului Iași)

Sesiune Save the Date (înainte de nuntă) 1 oră / 1 locatie – 200 euro (doar în municipiul Iași)

Cununie civilă în altă zi decât data nunții– 200 euro (foto video)

Fotomărturii cu invitaţii printate la eveniment, format 10 x 15cm, 100 buc – 300 euro

Transport echipa foto video pentru evenimente în afara municipiului Iași: 200 ron / 100 km / autoturism. Pentru distanțe mai mari de 150 km va fi nevoie ca beneficiarul să asigure cazarea echipei după eveniment.

Follow, Share, Pin Us