Este pregătit Iaşul pentru fotografia de boudoir?

Fotografia de boudoir realizată de un bărbat! Sau de un cuplu, soţ şi soţie. Sau doar de o femeie.
Este fotografia de boudoir, un concept relativ nou de artă fotografică pe care o tot vedeam la fotografii din afară, ne atrage, ne fascinează…
E acea latură interioară pentru care avem o rezervă în a o expune, din cauza mentalităților restrictive ale societății. E acel ceva, pe care daca îl facem, îl facem pentru noi, îl ținem ascuns și ne bucurăm în intimitate.
Recunosc, inițial am fost un pic panicat. Schimbatul de haine, halatul căzut pe jos, o femeie pe jumatate dezbracată în fața mea… Doar că nervozitatea a disparut după primele minute sau, mai exact, dupa primele poze făcute. A apărut în mintea mea ideea că trebuie să o fac „ca la carte”. Trebuie să-mi iasă fotografii bune, imaginea să fie bună, setarile bine făcute la aparat, samd. De ce? Pentru că persoana aflată în fața mea e în cea mai vulnerabilă postură în care poate fi pusă o femeie. Vulnerabilitate ce trebuie tratată cu respect și competență. Iubesc forma umană, liniile, curbele și fotografiile reușite sunt cadoul meu pentru încrederea acordată. Acum, dupa nenumarate sedințe de fotografie de boudoir si fine art nud, nervozitatea a disparut . Mi-a ramas în schimb bunul simț și nevoia de perfecțiune. Prin fotografia de boudoir reuşim să dezvăluim partea sofisticată, şic şi senzuală a fiecăreia dintre femei. Poate sună pompos… fotografia de boudoir.  Dar scopul principal a fost şi este să celebreze Frumuseţea Feminină.
Trăim într-o societate care pune un preţ prea mare pe aspectul fizic. Peste tot în jurul nostru vedem femei atractive: la televizor, în filme, reviste, în reclamele stradale. Societatea noastră e obsedată de frumuseţea fizică si de tipare „perfecte”.
Sentimentul nostru de nesiguranţă se dezvoltă încă din copilărie. Toate ne dorim să arătăm ca şi fotomodelele şi vedetele de film și din reviste. Şi toată adolescenţa ne-o petrecem încercând să atingem acest ideal.
Mai târziu în viaţă, în momentul în care devenim mame, avem tendinţa de a deveni şi mai nesigure de noi. Toate priorităţile ni se schimbă, nu mai facem lucruri pe care obişnuiam să le facem, nu mai muncim pentru o perioadă, pur şi simplu nu mai suntem cele care eram înainte de a deveni mămici şi ne simţim de parcă nu am mai fi speciale.
Ulterior ne confruntăm cu o agendă prea încărcată, copii care ne solicită întreaga atenţie, treburile casnice şi grija pentru întreaga familie. Sfârşim prin a nu mai avea nici un moment departe de toate acestea.
De aceea te încurajez pe tine, femeia modernă, să începi să iţi apreciezi frumuseţea! Scopul nostru este să ajut femeile să se îndepărteze chiar şi pentru o perioadă scurtă de timp de monotonia vieţii. Şi de ce să nu începi prin a face ceva nou şi care îţi creşte încrederea în tine, cum ar fi o şedinţă de fotografie boudoir? Menirea noastra este să te ajutam să te vezi cât de frumoasă eşti. Luminile profesioniste, machiajul profesional (pentru multe dintre noi doar machiajul în sine ne ajută să căpătăm mai multă încredere în noi), întreaga ambianţă te fac să te simti ca o femeie specială şi extrem de frumoasă. Aceste şedinţe foto sunt doar pentru tine! Majoritatea femeilor sunt uimite când îşi văd fotografiile şi asta le ajută să îşi recâştige oarecum încrederea în sine şi să vadă cu alţi ochi cum arată ele de fapt. Acesta este principalul motiv pentru care am ales să fac fotografie de boudoir. Amintește-ți mereu să-ți celebrezi Frumusețea! Capteaza frumusetea ta naturala iar fotograful nostru profesionist vă va ghida tot drumul prin sesiunea de fotografie boudoir astfel încât chiar și cele mai nervoase cliente sa se relaxeze, sa se distreze si sa se simta bine în zona lor de confort. Fotografiile pot fi realizate în orice locatie care ar putea fi casa ta, o cameră de hotel sau chiar în aer liber.
Fotografiile boudoir înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiți – misiunea noastră este de a crea imagini frumoase, elegante și cu gust în orice alt stil pe care il alegeți folosind expertiza și experiența noastra. Noi oferim idei de cadouri intime, personale și confidențiale din fotografia budoir . Toate imaginile alese sunt frumos retușate pentru a elimina orice imperfecțiuni ale pielii folosind tehnici concepute pentru a păstra caracteristicile tale naturale, astfel încât fotografiile arata in continuare ca tine, doar imbunatatite.
Aveti garantat tot timpul necesar și atenția de care aveți nevoie în timpul photoshoot-ului dvs. pentru a crea fotografii personalizate unice.

Relații și programări: +40747921921 Florin sau +40756930289 Doina

Motive reale pentru care ai face o ședință foto budoir profesională

– Pentru a-și găsi iubit frumos, potent și cu bani ;
– Pentru că place pe cineva și vrea să-i atragă atenția;
– Pentru a le arată nepoților cât de frumoase erau în tinerețe. Desi frumusețea sufletească sau a limbajului nu se zbârcește precum tenul, din când în când câte o domniță, mi-o zice pe-asta cu nepoții.
– De distracție;
– Pentru a-și enerva sau recuceri iubitul. Iubiții sunt ușor de enervat. Nu le dai ce vor, se enervează, la dai mai mult decât sunt obișnuiți, iar se enervează;
– Pentru că si-ar dori sa fie muză. Dacă tot au corpul frumos, de ce sa nu profite de asta?!…
– Pentru că vrea sa se simta bine în corpul ei;
– Pentru că i se cere. Pentru portovoliu de videochat, escorta, masaj…
– Pentru a-și surprinde iubitul. Fie că vrei să îi faci un cadou de neuitat partenerului sau pur şi simplu vrei să ai o dovadă a senzualităţii de care dispui, o şedinţă foto nud este o experienţă interesantă, care îţi dă acel plus de încredere de care ai nevoie. Înainte de nuntă, după o împăcare sau la o aniversare, poate să-i dea un astfel de cadou.
– Pentru expunere. Pozele nud vor acoperi o arie mai mare de vizitatori;
– Pentru notorietate. Dacă ești vedetă și te dezbraci cu siguranță multă lume va fi uimită și va căuta pozele tale…
– Pentru sex. Niște poze făcute de profesioniști, editate de profesioniști, sporesc șansele legate de plăceri fizice…
– Pentru că sunt exhibiționiste și pur și simplu, le place asta…
– Pentru confirmare. Atunci când vrei să faci o schimbare în viața ta, vrei ca toată lumea să confirme noile tale achiziții, dacă e cazul. Majoritatea fetelor care își pun silicoane, își pun și un nou set de poze pe facebook. Unele acoperă foarte bine subiectul pentru a fi remarcate doar de două-trei prietene, iar altele îl lasă la vedere. La fel și când se simt frumoase, cu sau fara silicoane, vor ca frumusețea lor să fie aclamată. Fiecare femeie în felul ei.
– Pentru bani…sex sells…
– Pentru a transmite mai departe adn-ul. De data asta nu e vorba de sex ci de reproducere… de aici și majoritatea ședințelor de boudoir sau nud cu femei însărcinate.

Intrebari frecvente despre fotografia de boudoir

Ce include costul unei sesiuni?
 • Consultaţie personală şi planificarea şedintei foto, unde discutăm despre fotografiile care îţi plac şi ce aşteptări ai tu de la şedinţa foto. Te sfătuiesc să cauţi pe internet poze care îţi plac şi pe care ai dori să le recreăm;
 • Sesiunea propriu-zisă (orele de studio, plus orele aferente prelucrarii pozelor ulterioară şedinţei foto);
 • Cu ce ma imbrac? Atâtea ținute vestimentare câte ne permite timpul. Într-o oră avem timp pentru 4 ținute vestimentare sau chiar mai multe. Sfatul meu este să ai cât mai multe ca să avem de unde alege.
 • Cât timp durează sesiunea? Sesiunea foto poate dura de la 30 de minute până la o ora si ceva.
 • Aș vrea să fac poze în dormitorul meu. Puteți să veniți la mine acasă? Pentru Iasi este inclus în preț. Pentru locații înafara Iașului se percepe o taxă care depinde de distanța si timpul călătoriei.
 • Oferiți servicii de make-up și hair styling? Da, la cerere.
 • Când ar trebui să programez ședința de boudoir? Dacă intenţionezi să faci cadou pozele de boudoir cu o anumită ocazie, ar fi de preferat să îţi stabileşti şedinţa foto cu cel puţin o saptamana înaintea evenimentului.
 • Cine o să vadă pozele de la ședința de boudoir? Pozele de la şedinţa foto sunt DOAR pentru clientă. După şedinţa foto, NU arătăm pozele nimănui. De asemenea, nu introducem pozele dumneavoastră în portofoliul nostru si nici nu le tinem mai mult de 2 luni.
 • Ce vă oprește să nu vindeți pozele de boudoir? Legea si reputația noastra nu ne permite să facem acest lucru.
 • Extistă posibilitatea ca pozele mele să fie făcute publice online la dispoziția oricui? Pozele dumneavoastră nu vor fi făcute publice de către noi NICIODATĂ şi NICĂIERI. Dar nu avem un control şi nu vrem să avem asupra modului în care folosiţi dumneavoastră fotografiile după ce acestea vă sunt livrate.
 • Nu am făcut niciodată poze boudoir și nu știu cum să pozez în fața camerei! Este recomandat să cauţi online ipostaze fotografice care îţi plac şi să le aduci la consultaţia iniţială şi la sesiune. În acest fel, ne ajutati să înţeleagemcare este stilul tău şi ce aşteptări ai tu de la sesiunea foto.
 • Nu sunt mulțumită cu corpul meu. Sa aștept o perioadă până la ședința foto ca să mai pierd câteva kilograme?Majoritatea dintre noi nu avem corp de fotomodele, dar asta nu înseamnă că pozele noastre vor fi mai puţin atrăgătoare sau sexi. Dimpotrivă.
 • Trebuie să pozez nud în timpul sesiunii? Nu, nu trebuie să pozezi nud sau topless. Vom captura numai ceea ce vrei tu. Tu stabileşti limitele unei sesiuni. Aşadar, este opţiunea ta dacă vrei să pozezi îmbrăcată sau parţial îmbrăcată. Pozele de boudoir sunt poze senzuale, nu poze explicite.
 • Este o restricție de vârstă? Datorită naturii delicate a fotografiei de boudoir, limita minimă de vârstă a clientelor noastre este de 18 ani. Dar nu avem nici o limită maximă de vârstă.
 • Tips & tricks
 • Fie că vrei să îi faci un cadou de neuitat partenerului sau pur şi simplu vrei să ai o dovadă a senzualităţii de care dispui, o şedinţă foto nud este o experienţă interesantă, care îţi dă acel plus de încredere de care ai nevoie. Însă pentru că niciun corp nu este impecabil de la mama natură, trebuie să ştii care îţi sunt punctele forte şi, mai ales, cum să le evidenţiezi în faţa aparatului foto.
 • Nu face pozele singură. Pozele facute de sus favorizeaza trasaturile fetei. Dar avand in vedere ca vorbim despre poze nud, în care corpul este pionul principal, un braț intins care se vedeîn prim-plan este detaliul care poate distruge orice urma de senzualitate.
 • Fii sigură pe tine. Nimic nu este mai sexy decât o femeie care se simte bine în pielea ei. Și încrederea în sine se citește în privire. Cu cat te simți mai bine, cu atât vei arăta mai bine în poze.
 • Zâmbeşte. Un zambet frumos și o privire încrezătoare valorează mai mult decât o mie de cuvinte!
 • Machiază-te şi poartă accesorii! Fardurile și bijuteriile îți dau un plus de încredere chiar și atunci când porți o rochie superbă. Cu atât mai mult ai nevoie de această atingere glam și eleganță când nu porți nimic.
 • Cunoaşte-ţi corpul, alege unghiuri care te avantajează. Pozele facute din unghiuri laterale flatează silueta din cap până în picioare și conferă lungime și eleganță corpului. Arcuirea spatelui iți oferă un trio de efecte avantajoase:
 • bust voluminous, abdomen plat și posterior bombat.
 • Ce ar trebui să port în timpul sesiunii foto? Poţi să porţi lenjerie intimă, corsete, chiar și costume de baie. De asemenea, poţi să porţi o cămaşă bărbătească, o cravată, un prosop sau matase, voal… Nu uita de bijuterii, pantofi cu toc înalt, dresuri, jartiere şi orice alte obiecte care ţie ți se par sexy. Pregăteşte cel puţin 3 ținute vestimentare diferite. Încearcă să ai o varietate de ținute vestimentare, în culori şi stiluri variate. Roşu, negru, alb, roz şi mov sunt cele mai populare, dar în final totul se rezumă la preferinţele tale. De asemenea, dacă faci sesiunea aceasta pentru soţul, iubitul, prietenul tău, poţi să incluzi obiecte legate de activităţile preferate ale acestuia: tricouri ale echipei de fotbal preferată, căşti de motociclete, etc…
 • Ce ma sfătuiți vis-a-vis de vestimentație? Tu eşti cea care îţi alegi vestimentaţia. De obicei, fiecare femeie are idei şi fantezii diferite, de aceea ne-ar fi practic imposibil să asigurăm garderoba pentru fiecare în parte.
 • Pot să vin cu o prietenă la sesiunea foto? De multe ori clientele au dorit să vină cu o prietenă la şedinţa foto, nu avem nimic împotrivă, ba chiar te încurajam. Însă este foarte important să aduci cu tine pe cineva în faţa căreia eşti 100% relaxată. De asemenea, o prietenă te poate ajuta cu sfaturi legate de vestimentaţie. Este de preferat să nu vii cu mai mult de o prietenă.
 • Este OK sa beau puțină șampanie sau vin înainte de sesiune? Un pahar de șampanie o să te ajute sa te relaxezi, chiar te încurajez sa bei puțin. Asta daca nu conduci.
 • Fotografiați cupluri în ședințele de boudoir? Absolut, suntemromantici şi ne place să creem imagini care reflectă dragostea şi romantismul transmise de un cuplu, așadar chiar ne face plăcere să cochetam şi cu conceptul de cuplu.
 • Vor fi pozele retuşate? Absolut. Retuşarea pozelor constă în eliminarea tuturor imperfecţiunilor de pe piele (cicatrici, semne, acnee, celulită, pistrui, reducerea ridurilor etc.) precum şi albirea dinţilor. De asemenea, din procesul deretuşare face parte şi remodelarea fizicului.
 • Cât timp durează până primesc imaginile? Dupa ce alegi imaginile preferate, poate dura aproximativ 1-2 săptămâni pâna le primești în format digital.
 • Cât timp după sesiune țineți pozele? De regulă ținem imaginile arhivate până la maxim 2 – 3 luni.
 • Ce inseamna si ce contine o sedinta foto? Un set de fotografii personale bine realizate te fac sa constientizezi cine esti tu ca persoana, punandu-ti in valoare calitatile feminine. Odata cu dezvoltarea retelelor de socializare (facebook, tweeter, instagram etc.), a agentiilor de casting si modelling, din ce in ce mai multe persoane apeleaza la fotografi profesionisti pentru a-si creea fotobook-uri tematice sau de prezentare.
 • Fotografiile personale cele mai reusite sunt acele fotografii in care faci ceea ce iti place, te imbraci asa cum iti place si esti tu insuti.
 • Ele pot fi folosite atat pentru WEB (Facebook) cat si pentru PRINT (carti de vizita, book-uri de prezentare, portofoliu agentii modelling, albume foto carte etc).
 • Cum bine stiti, acestea sunt fotografii personale. Din motive bine stiute, nu le putem publica aici. Toate pozele prezentate mai sus sunt exemple din sedintele foto de studio de unde va puteti inspira. Dar, puteti arunca o privire asupra galeriei foto incarcata pe Wirestock.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *